Ha ezt a szöveget olvassa, az Ön böngészője nem rendelkezik az oldalhoz szükséges flash verzióval.
Itt frissítheti böngészője flash kiegészítését.Szolgáltatásaink

Meghívólevél és a lőfegyver behozatala Magyarországra: Vendégeink érkezés előtt, az előkészületek során megkapják meghívólevelünket, amely a lőfegyverek behozatalához szükséges. Repülőgéppel történő érkezéskor lehetőség van arra, hogy előre kitöltött fegyverbehozatali igazolás várja vendégeinket a repülőtéri vámon.

Szállásfoglalás: Vendégeink saját igényük szerint választhatnak a különböző kategóriájú szálláshelyek közül, beleértve az egyszerűbb színvonalat képviselő vadászházakat és panziókat, a magasabb igényeket kielégítő hoteleket, illetve a luxus kategóriát jelentő vadászkastélyokat is. Szállásfoglalásra az ország egész területén van lehetőség.

Ellátás: Vendégeink érkezéstől elutazásig választásuk szerint reggelis, félpanziós vagy teljes panziós ellátásban részesülhetnek, amely a szálláshelyen és egyéb helyszíneken történő étkezéseket foglalja magában.

Érkező és elutazó transzferek, szállítás a vadászat ideje alatt: Bármely magyarországi repülőtérre, autóbusz vagy vasúti pályaudvarra érkező vendégeink részére biztosítunk transzfert személyautóval, vagy több férőhelyes minibuszokkal, nagyobb csoportok esetén autóbusszal. Vendégeink vadászat ideje alatti szállítása legfőképpen terepjáróval történik, de esetenként lehetőség van lovas fogat, lovas szán, csónak stb. igénybe vételére is.

Szakmai kíséret: A vadászat ideje alatt kötelezően biztosítunk kísérő vadászt (hazai vendégeink esetében is), illetve tolmácsot. A tolmács, a vendég kérésétől függően, már érkezéstől a résztvevők rendelkezésére állhat, de lehetséges csak a vadászatok idejére igénybe venni. Amennyiben a vendégek olyan kísérettel érkeznek, akik nem vesznek részt a vadászaton (pl. családtag), úgy természetesen igény szerint az ő részükre is biztosítunk kíséretet. Cégünk képviselője is jelen van a vendégek ittartózkodásának ideje alatt.

Lőfegyver és lőszer: Igény szerint az alábbi lőfegyver fajtákat tudjuk korlátozott számban rendelkezésre bocsátani:

 • golyós:
  • 22-250 Cal
  • 30-06 Cal
  • 7X64 Cal
  • 9,3 X 62 Cal
 • sörétes:
  • 12 Cal
  • 16 Cal
  • 20 Cal

Tetszőlegesen Bock, illetve duplapuska biztosított.
A fent felsoroltak mindegyikéhez többféle lőszert tudunk adni.


Trófea: Trófeás vadnál a trófea bírálatáról és szállításáról irodánk gondoskodik. Apróvad esetében igény szerint bármely országba, a megadott címre a kiszállítást bitosítjuk.

Kísérő programok: Ittartózkodás alatt lehetőség van különböző programokon való részvételre (városnézés, borkóstoló, pusztaprogram, wellness, stb.).

Medve- és farkasvadászat  |  Horgászat